ShowbizzTime

'The Masked Singer' maakt allerlaatste pak bekend: ontdek hier het 14e masker

Vlinder The Masked Singer
I Foto: VTM I
door Redactie

Morgenavond, op vrijdag 3 februari, is het eindelijk zover: dan gaat het gloednieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start op VTM. Inmiddels waren er al 13 van de 14 pakken bekend. Gisterenavond onthulde VTM het allerlaatste pak.

De voorbijgangers op de Bondgenotenlaan in Leuven konden gisterenavond in primeur het laatste pak van ‘The Masked Singer’ ontdekken. Achter een grote gevel, die helemaal in het teken stond van ‘The Masked Singer’, ging namelijk de allerlaatste figuur uit het nieuwe seizoen schuil: Vlinder.

VTM onthulde ook meteen enkele tips over Vlinder. Zo komt Vlinder uit de toekomst. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met ‘The Masked Singer’. Ze legde dus een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is bovendien vrolijk, lief en beeldschoon.

Met de bekendmaking van Vlinder zijn alle veertien pakken bekend. Zo neemt Vlinder het op tegen Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Skiwi, Raaf, Tovenaar, Minotaurus, Kolonel MopsKosmosSoaperstar, Groot Licht, Champignon en Mummie. Zij worden straks opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen strijden voor hun anonimiteit. De acht strafste Masked Singers komen samen in The Big Bang om in één rechte lijn richting finale te gaan.

Laatste nieuws