'The Masked Singer' onthult drie nieuwe pakken: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon Nieuws
Nieuws

'The Masked Singer' onthult drie nieuwe pakken: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon

'The Masked Singer' onthult drie nieuwe pakken: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon

Op vrijdag 3 februari is het eindelijk zover: dan start het gloednieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. Eerder konden we al kennismaken met 9 pakken en afgelopen weekend onthulde VTM nog drie nieuwe maskers.

Dit jaar zullen we in ‘The Masked Singer’ nog meer pakken te zien krijgen zijn dan in andere jaren. Eerder konden we al kennismaken Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Skiwi, Raaf, Tovenaar, Minotaurus, Kolonel Mops en Kosmos. Afgelopen zaterdag werden nog drie nieuwe masker onthuld: Soaperstar, Groot Licht en Champignon.

Soaperstar is een echte superster die door miljoenen fans aanbeden wordt over de hele wereld. Ze vult haar dagen met het maken van flitsende videoclips. Ook op TikTok is ze een grote ster. De habitat van Groot Licht is dan weer een laboratorium. Hij is een wetenschapper die gigantisch slim is en al verschillende Nobelprijzen gewonnen heeft.

Champignon begint altijd vrolijk en blij aan de dag, niets of niemand kan zijn/haar goed humeur verstoren. Champignons vriendjes zijn kleine champignonnetjes die hij/zij koestert zoals zijn/haar eigen kindjes. Met Soaperstar, Groot Licht en Champignon kennen we ondertussen 12 van de 14 Masked Singers. Nog 2 figuren houden zich momenteel verborgen.

Soaperstar, Groot Licht en Champignon. Bron: VTM
Soaperstar, Groot Licht en Champignon. Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws