'The Masked Singer' onthult gloednieuw masker: maak kennis met Kosmos Nieuws
Nieuws

'The Masked Singer' onthult gloednieuw masker: maak kennis met Kosmos

'The Masked Singer' onthult gloednieuw masker: maak kennis met Kosmos

Vanaf vrijdag 3 februari is het eindelijk zover: dan kunnen met heel Vlaanderen opnieuw beginnen speuren naar welke gezichten er achter de pakken van 'The Masked Singer' zitten. Eerder konden we al kennismaken met acht pakken. Nu onthulde VTM zopas een negende, mysterieus pak.

Dit jaar zullen er in 'The Masked Singer' nog meer pakken te zien zijn dan in andere jaren. Eerder leerden we al Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Skiwi, Raaf, Tovenaar, Minotaurus en Kolonel Mops kennen. Gisterenavond werd nog een nieuw masker bekendgemaakt.

De voorbijgangers op de Antwerpse Meir konden het nieuwe masker als eerste bezichtigen. Gisteren verscheen daar de feeërieke Kosmos op een gigantische mural. VTM onthulde nu ook al wat meer over dat nieuwe masker.

Zo is Kosmos alwetend, er is niets dat aan haar alziend oog ontsnapt. Ze heeft natuurlijk recht van spreken, want ze ontstond 13 miljard jaar geleden. Maar ondanks haar hoge leeftijd ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Kosmos is helemaal in balans, ze straalt rust en kalmte uit. Ze is op aarde met een missie: iedereen gelukkig maken.

'The Masked Singer' start vanaf vrijdag 3 februari om 20.35 uur bij VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws