'The Masked Singer' maakt nieuw pak bekend en lost meteen eerste song: "Dat is sowieso zij!" Nieuws
Nieuws

'The Masked Singer' maakt nieuw pak bekend en lost meteen eerste song: "Dat is sowieso zij!"

'The Masked Singer' maakt nieuw pak bekend en lost meteen eerste song: "Dat is sowieso zij!"

Wie deze ochtend naar de radio geluisterd heeft, heeft misschien wel al de eerste song van de gloednieuwe Masked Singer gehoord. Alle ochtendshows ontvingen namelijk een bijzonder plaatje van Mummie.

Op vrijdag 3 februari start eindelijk het gloednieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. Dan kunnen we met heel Vlaanderen opnieuw beginnen speuren naar welke bekende gezichten er achter de mysterieuze pakken zitten.

Deze ochtend maakte VTM ook het voorlaatste figuurtje bekend en die liet ook meteen haar stem horen. Zo zong Mummie ‘Bad Romance’ van Lady Gaga, het nummer dat ze ook in de eerste show van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 3 februari zal zingen.

VTM loste ook al enkele hints over Mummie. Zo leidt Mummie een mooi en luxueus leven in haar Egyptisch paleis. Ze is al heel lang vrijgezel en doet er alles aan om het hart van een man te veroveren. Mummie heeft het niet zo voor andere vrouwen, want dat zijn concurrenten. Ze is strijdvaardig en competitief.

Evi Hanssen?

Op sociale media wordt ook meteen heel druk gespeculeerd over wie er in het pak van Mummie zou kunnen zitten. En er is één naam die meermaals valt: die van presentatrice Evi Hanssen. Benieuwd of de fans gelijk hebben!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws