Van Foxy Lady tot Minotaurus: VTM onthult eerste pakken (én tips) van 'The Masked Singer' Nieuws
Nieuws

Van Foxy Lady tot Minotaurus: VTM onthult eerste pakken (én tips) van 'The Masked Singer'

Van Foxy Lady tot Minotaurus: VTM onthult eerste pakken (én tips) van 'The Masked Singer'

Op vrijdag 3 februari is het eindelijk zover: dan start het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Vandaag onthulde VTM ook de eerste pakken van dat gloednieuwe seizoen.

Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops: dat zijn de eerste acht figuren die we te zien zullen krijgen in 'The Masked Singer'. VTM onthulde ook al wat meer over wie er achter de maskers schuilgaat.

V.l.n.r.: Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops.
V.l.n.r.: Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops.

Zo houdt de Leeuw van The Village People en Freddie Mercury. Hij/zij wil er altijd piekfijn uitzien en heeft last van smetvrees. Tovenaar gaat dan weer positief door het leven, maar toch draagt hij/zij een zware last. Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit.

Voor ballerina Hippo is het optreden bij 'The Masked Singer' de grootste performance van zijn/haar leven. Hippo danst iedereen naar huis, is erg zelfzeker en is verslaafd aan applaus. Raaf is koninklijk en royaal. Hij/zij houdt van etiquette en vanuit zijn/haar rijk kijkt Raaf toe op zijn/haar onderdanen. Raaf komt streng over maar is heel rechtvaardig.

Ambiance verzekerd met party animal Skiwi. Zijn/haar leefwereld is een ‘bierstube’ waar het alle dagen dikke feest is. De lijfspreuk van Foxy Lady is dan weer: ‘She uses sex as a weapon’. Met haar prikkelende en uitdagende bewegingen draait ze elke man rond haar poot, maar opgepast, je weet nooit of het wel zonder bijbedoeling is.

Minotaurus is dan weer imposant, sterk en onverwoestbaar. Minotaurus is gek van geschiedenis en van moderne dingen heeft hij/zij een afkeer. Weinigen durven in zijn/haar buurt te komen. Tot slot staat Kolonel Mops dag en nacht paraat om strategisch en tactisch toe te slaan. Kolonel Mops vindt zichzelf geweldig en niemand kan beter stratego spelen dan Kolonel Mops.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws