Stappen André Hazes en Monique Westenberg dan toch in het huwelijksbootje? Juicekanaal verklapt meer Nieuws
Nieuws

Stappen André Hazes en Monique Westenberg dan toch in het huwelijksbootje? Juicekanaal verklapt meer

Stappen André Hazes en Monique Westenberg dan toch in het huwelijksbootje? Juicekanaal verklapt meer

De verstandhouding tussen André Hazes en Monique Westenberg kan je op z’n minst complex noemen. Verschillende geruchten gaan de ronde over een verzoening én velen denken dat ze zelfs opnieuw verloofd zijn. Yvonne Coldeweijer onthult nu hoe het echt zit.

Er is al heel wat geschreven over de relatie van André Hazes en Monique Westenberg. In 2016 kreeg het koppel een zoontje, Dré, en in 2020 vroeg de zanger Monique nog ten huwelijk. Helaas ging André zo’n drie maanden na het aanzoek de bloemetjes buitenzetten met Sarah van Soelen.

De laatste tijd verschijnen André en Monique terug vaker in het openbaar. Verschillende juicekanalen schreven dan ook dat ze terug samen zijn. Echter ontstond er heel wat twijfel, omdat juicekoningin Yvonne Coldeweijer meldde dat André haar opnieuw gedumpt heeft. Toch verklapt ze nu dat ze weer samen zijn. “Écht samen”, aldus Coldeweijer.

“Ik snap dat het vervelend is, want vorige week zei ik nog dat ze uit elkaar zijn. Nu moet ik melden dat André zich opnieuw bedacht heeft”, vertelt de roddeltante. Bovendien heeft ze nog een scoop, want Yvonne zegt dat ze gaan trouwen. Volgens Coldeweijer komt er binnenkort een tweede docureeks over André uit en het hoogtepunt van die serie zal een huwelijksfeest zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws