Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Lars schokt Veronique, Hanne in de war door Mieke TV en Radio
TV en Radio

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Lars schokt Veronique, Hanne in de war door Mieke

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Lars schokt Veronique, Hanne in de war door Mieke

In de aankomende week van 'Familie' wachten de kijkers spannende ontwikkelingen.

Lars neemt een belangrijke stap door Veronique te informeren over zijn relatie met Mieke. Ondertussen worstelt Benny met zijn verkeerde inschatting van Willy en probeert hij zijn excuses aan te bieden aan Alfons.

Mieke deelt haar zorgen over Niko's haast met de echtscheiding met Hanne, wat Hanne's wantrouwen tegenover Niko verder voedt.

Mathias ontvangt zowel lof als plagerijen, terwijl Vanessa trots op hem blijft. Yoko en Cédric ervaren gemengde reacties op hun initiatieven, waarbij Cédric gefrustreerd raakt als hij ontdekt dat het nieuws al verspreid is.

Louise komt met een nieuw idee op de proppen. Benny verneemt van Samira over Jamila's twijfels in haar gevoelens voor Jelle.

Raven bevindt zich in een zenuwslopende situatie voor zijn evaluatie, en Veronique zoekt opnieuw contact met Linus, wat ongetwijfeld voor nieuwe wendingen zal zorgen in de serie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws