Jeroen Meus wordt afgemaakt, einde van Dagelijkse Kost? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jeroen Meus wordt afgemaakt, einde van Dagelijkse Kost?

Jeroen Meus wordt afgemaakt, einde van Dagelijkse Kost?

In 'Dag Allemaal' uit ex-tv-kok Herwig Van Hove kritiek op het populaire VRT1-programma 'Dagelijkse Kost', gepresenteerd door Jeroen Meus. Terwijl 'Dagelijkse Kost' zijn dertiende seizoen viert, roept Van Hove op tot vernieuwing.

Herwig Van Hove, bekend om zijn eigen kookprogramma's, erkent het talent van Meus. "Ik heb respect voor Jeroen," zegt hij, maar voegt toe dat de show tekenen van slijtage vertoont. "Het is geen kinder-tv zoals 'SOS Piet', maar ook op zijn formule komt natuurlijk sleet. Hij zou er beter mee stoppen."

Een specifiek punt van zorg voor Van Hove is het overmatig gebruik van zout en boter in de gerechten van Meus. "Het is vooral verslavend," beweert hij. Hij beschrijft hoe Meus zout "met de vrije hand" over de sla strooit, een techniek die volgens hem niet effectief is omdat "koude sla dat niet opneemt."

Van Hove bekritiseert ook de algemene kennis van tv-koks: "De meeste tv-koks weten wel hóe ze iets moeten bakken, maar niet waaróm het zo moet." Deze uitspraken zullen ongetwijfeld leiden tot discussies over de rol en verantwoordelijkheid van kookprogramma's op televisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws