Monique Westenberg brengt André Hazes in lastig parket Nieuws
Nieuws

Monique Westenberg brengt André Hazes in lastig parket

Monique Westenberg brengt André Hazes in lastig parket

Monique Westenberg en André Hazes: het heeft dan toch niet mogen zijn. Na een korte break vorig jaar, toen André Monique verliet voor Bridget Maasland, gooide hij dit jaar definitief de handdoek in de ring en hij begon een relatie met Sarah van Soelen.

Dat Monique Westenberg nooit een goede band had met Rachel Hazes, de moeder van André, is algemeen geweten. Maar Roxeanne, de zus van de zanger, stak haar liefde voor Monique nooit onder stoelen of banken. Het is dan ook dankzij Monique dat André en Roxeanne plots weer on speaking terms waren na een lange ruzie.

Dat zorgde voor een hechte band tussen Monique en Roxeanne. Op Instagram laten de twee dames dan ook geen kans onbenut om hun liefde voor elkaar in de spotlights te zetten. Monique is er meestal als de kippen bij om een hartje te plaatsen bij Roxeannes foto’s, en vice versa.

De vraag is of dit de relatie van Roxeanne en André wel ten goede komt. Want terwijl de ex-schoonzussen elkaar online bewieroken, zijn reacties van Roxeanne op de Instagrampagina van haar broer zo goed als onbestaande. Zorgt de breuk tussen hem en Monique dan toch voor nog meer problemen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws