André Hazes en Monique Westenberg vormen opnieuw een koppel: "Mijn hart ligt voor altijd bij jou" Nieuws
Nieuws

André Hazes en Monique Westenberg vormen opnieuw een koppel: "Mijn hart ligt voor altijd bij jou"

André Hazes en Monique Westenberg vormen opnieuw een koppel: "Mijn hart ligt voor altijd bij jou"

Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat André Hazes (29) en zijn ex Monique Westenberg (45) opnieuw een koppel zouden vormen. Op Instagram hebben de twee hun relatie nu ook eindelijk bevestigd.

Na een jarenlange knipperlichtrelatie hebben André Hazes en Monique Westenberg elkaar opnieuw gevonden. Dat heuglijke nieuws maakten de twee zelf bekend via hun sociale media. Zowel André als Monique schreef afgelopen weekend een prachtige boodschap op Instagram.

"Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden", steekt André Hazes van wal op Instagram. "Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden", aldus de zanger.

Meteen had Monique ook een prachtige reactie klaar. "Ik ben jouw rots, jij bent mijn ster", schrijft ze in de comments. Afgelopen weekend stond André Hazes ook voor eerst opnieuw op het podium tijdens Hollang zingt Hazes. Monique was dan ook enorm fier op haar wederhelft. "Ik ben f*cking trots op deze gozer", laat Monique weten op haar Instagrampagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws