Actrice Leen Dendievel maakt geweldig nieuws bekend en showt buikje: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Actrice Leen Dendievel maakt geweldig nieuws bekend en showt buikje: "Proficiat!"

Actrice Leen Dendievel maakt geweldig nieuws bekend en showt buikje: "Proficiat!"

Actrice Leen Dendievel (38) vormt al jarenlang een koppel en zanger Udo (46). Afgelopen zomer vierden ze ook hun vierde huwelijksverjaardag en onlangs maakte het koppel bekend dat ze gaan verhuizen. En nu heeft Leen nog meer goed nieuws aan te kondigen.

Zo deelde de actrice enkele opvallende foto's van haar buik. "Ja, ik ben bevallen", schrijft ze bij de kiekjes. Niet van een kindje, wel van een nieuw boek. "Vier jaar geleden kondigde ik op dezelfde manier mijn boek ‘Asem’ aan. Nu ben ik bevallen van een vijfde boek", laat Dendievel weten.

"En hoewel het geen ‘nieuw’ boek is, is het wel echt een ander boek geworden, een hoopvol boek, want ik heb mijn verhaal van toen tot nu geïntegreerd", schrijft de actrice. Zo geeft ze meer inkijk in haar wereld van angst.

Ze vertelt onder meer hoe ze van haar paniekaanvallen is afgeraakt, wat de oorzaak is van haar angsten en hoe ze die heeft aangepakt. Ze krijgt dan ook heel wat felicitaties van haar volgers. "Proficiat!", lezen we meermaals in de reacties. Haar boek ‘Laat angst niet regeren, Asem’ is vanaf 22 november beschikbaar in alle boekhandels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws