Leen Dendievel en Udo verrassen iedereen met geweldig nieuws: "Gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

Leen Dendievel en Udo verrassen iedereen met geweldig nieuws: "Gefeliciteerd!"

Leen Dendievel en Udo verrassen iedereen met geweldig nieuws: "Gefeliciteerd!"

Actrice Leen Dendievel (38) en zanger Udo (46) vormen al jarenlang een gelukkig koppel. Onlangs vierden de twee nog hun vierde huwelijksverjaardag en nu heeft het koppel nog meer goed nieuws te melden.

Leen Dendievel en Udo gaan namelijk verhuizen. Dat maakte de actrice zelf bekend op haar Instagrampagina. "Een nieuwe tijd breekt aan. Wij verhuizen. Daarom komt dit huisje, waar we veel hebben meegemaakt en liefde hebben gedeeld, op de markt", schrijft Leen Dendievel.

De actrice deelde ook een filmpje van hun huis dat te koop staat. "Het is in Wilrijk, dicht bij de stad Antwerpen, maar tegelijk heb je een dorpsgevoel", klinkt het. Leen en Udo krijgen dan ook heel wat gelukwensen van hun volgers.

“Heel veel succes!”, “Gefeliciteerd!” en “Veel geluk in jullie nieuwe stekje”, klinkt het in de reacties. Voor wie interesse heeft: hun instapklare woning met twee slaapkamers staat te koop voor 349.999 euro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws