Is er kwaad bloed tussen Celine Van Ouytsel en Hendrik Vos na 'De Verraders'? Ex-miss zegt waar het op staat TV en Radio
TV en Radio

Is er kwaad bloed tussen Celine Van Ouytsel en Hendrik Vos na 'De Verraders'? Ex-miss zegt waar het op staat

Is er kwaad bloed tussen Celine Van Ouytsel en Hendrik Vos na 'De Verraders'? Ex-miss zegt waar het op staat

Het ging zondagavond hard tegen hard in de vorige aflevering van ‘De Verraders’. Zo werd Celine Van Ouytsel - onterecht weliswaar - verbannen door het zaadje dat politicoloog Hendrik Vos had geplant. Maar hoe blikt de voormalige Miss België terug op haar deelname? En vooral op de blunder van haar medebondgenoot?

Rotsvast was hij ervan overtuigd: Celine Van Ouytsel was dé derde verrader. Niet dus. Hendrik Vos sloeg de bal serieus mis, maar sleurde zijn medebondgenoten wel mee in zijn verhaal. De ex-Miss België zelf was naar eigen zeggen erg verrast dat de pijlen plots op haar gericht waren. “Maar ik voelde dat het m’n laatste dag zou worden in het kasteel. Steeds minder mensen begonnen met mij te praten. Toen besefte ik dat ik de zondebok zou zijn. Met dank aan Hendrik…”, vertelt Celine in TV-Familie.

“Hij had nochtans weinig of geen aanknopingspunten. Dat vond ik best frustrerend”, denkt de ex-miss erover. “Ik heb hem zelfs nog gewaarschuwd dat hij zich belachelijk zou maken. En zo geschiedde.” Toch neemt ze Herman absoluut niets kwalijk. “Ik had zelfs enorm veel medelijden met hem na zijn pijnlijke blunder”, bedenkt Celine zich. “Hij heeft me na de opnamen nog enkele berichtjes gestuurd om zich te excuseren. Lief. Maar hij ging er misschien té hard in op. Het gaat maar om een spel. Van zoiets moet je toch niet wakker liggen?”

"Ik kan goed tegen mijn verlies"

“Ik vind het heel erg dat hij zich persoonlijk aangesproken voelde doordat hij in zo'n tunnelvisie zat. Ik heb hem dan ook berichtjes teruggestuurd dat hij zich er niets van moet aantrekken”, aldus Celine. Ook tegenover Martine Jonckheere die een dolk, ofwel een dubbele stem, tegen haar inzette, koestert ze geen wrok. “Ik neem Martine en Hendrik niets kwalijk. Ik kan goed tegen m'n verlies. Ik zie mezelf niet als een slachtoffer en heb er zelfs een leuke tijd beleefd”, besluit de ex-miss.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws