Zo reageert Marco Borsato op de nieuwe liefde van ex-vrouw Leontine Nieuws
Nieuws

Zo reageert Marco Borsato op de nieuwe liefde van ex-vrouw Leontine

Zo reageert Marco Borsato op de nieuwe liefde van ex-vrouw Leontine

Leontine Ruiters is opnieuw verliefd. Dat liet de ex van Marco Borsato zelf weten via Instagram. De gelukkige is multimiljonair John Huiberts. Het Nederlandse Shownieuws kon met Leontine praten over haar nieuwe liefdesgeluk en kwam er ook achter hoe Marco en de kinderen reageerden op het nieuws.

Zo vertelt presentatrice Anouk Smulders in Shownieuws dat ze met Leontine gesproken heeft over haar nieuwe liefde. En blijkbaar zijn Marco en hun kinderen blij dat Leontine opnieuw verliefd is. "Ze heeft het met haar kinderen en Marco besproken. Iedereen is blij voor haar", aldus de presentatrice in Shownieuws.

"Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat de kinderen en Marco zo goed reageerden", gaat ze nog verder. Leontine zou het erg fijn vinden om opnieuw geluk te voelen. "Het is heel pril en we zijn gezellige dingen aan het doen", aldus Leontine aan Anouk.

Dat Marco zo blij voor haar is, is niet geheel onverwacht. Volgens verschillende juicechannels zou de Nederlandse zanger namelijk al een tijdje aan het daten zijn met een onbekende blonde vrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws