Zit Danira Boukhriss Terkessidis in 'The Masked Singer'? Presentatrice praat per ongeluk mond voorbij Nieuws
Nieuws

Zit Danira Boukhriss Terkessidis in 'The Masked Singer'? Presentatrice praat per ongeluk mond voorbij

Zit Danira Boukhriss Terkessidis in 'The Masked Singer'? Presentatrice praat per ongeluk mond voorbij

Afgelopen vrijdag werd tot ieders verbazing Véronique De Kock ontmaskerd als Mummie in 'The Masked Singer'. Na de exit van de ex-Miss België moeten er nu nog zeven pakken ontmaskerd worden. Eén naam die regelmatig valt, is die van Danira Boukhriss Terkessidis. Bij HLN Showbits doet de presentatrice nu een opvallend uitspraak over het programma.

Danira Boukhriss Terkessidis staat al weken erg hoog op het verdachtenlijstje in 'The Masked Singer'. Eerder werd haar naam al genoemd bij Soaperstar en Vlinder, maar volgens veel kijkers zit Danira in het pak van Foxy Lady. Bij HLN Showbits reageerde de presentatrice nu op de geruchten.

“Mensen hebben elk jaar het vermoeden dat ik in 'The Masked Singer' zit", aldus Danira. "Ik ben al elk jaar genoemd bij verschillende pakken. Vorig jaar waren ze zeker dat ik Schorpioen was. Nu hebben ze mij al gezien in Soaperstar, bij Vlinder werd ik ook genoemd en nu ook bij Foxy Lady. Ik heb elk jaar opnieuw dezelfde miserie", zegt Danira al lachend.

In tegenstelling tot veel andere BV's vindt Danira het niet erg dat ze verdacht wordt. "Ik vind dat leuk, 'Denk dat maar', denk ik dan", aldus Danira. De presentatrice onthult ook dat ze al meermaals gevraagd is voor 'The Masked Singer'. "Ze hebben mij de vorige jaren altijd gevraagd", vertelt Danira. Toch hield ze altijd de boot af. "Wat mij tegenhoudt is dat pak. Ik heb zo’n zware claustrofobie. Het is dus door dat pak dat ik nog altijd twijfelende ben. Maar ik heb gehoord dat er wel nog een seizoen aankomt", aldus Danira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws