'Zillion'-regisseur Robin Pront en zijn vriendin Charlotte Timmers kondigen zeer heuglijk nieuws aan Nieuws
Nieuws

'Zillion'-regisseur Robin Pront en zijn vriendin Charlotte Timmers kondigen zeer heuglijk nieuws aan

'Zillion'-regisseur Robin Pront en zijn vriendin Charlotte Timmers kondigen zeer heuglijk nieuws aan

'Zillion'-regisseur Robin Pront (37) en zijn vriendin Charlotte Timmers (35) hebben zopas zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt. De twee stappen binnenkort namelijk in het huwelijksbootje. Maar helaas liep Robins huwelijksaanzoek niet helemaal zoals gepland.

Robin Pront en Charlotte Timmers gaan binnenkort trouwen. Dat kondigde de ‘Zillion’-regisseur zelf aan in ‘OEP Z’N BAKKES’, een podcast over vechtsport. “Het was totaal niet romantisch”, vertelde de regisseur.

Zo vroeg de regisseur zijn vriendin ten huwelijk in Thailand. “Ik was er 10 jaar geleden al geweest en toen was er een romantisch strand waar ik met Charlotte vaak naartoe ging. Dus ik dacht: daar vraag ik het", aldus de regisseur. Maar helaas zag dat strand er helemaal niet zo romantisch meer uit als tien jaar geleden.

"Ik lokte haar mee met de scooter en we kwamen daar aan bij zonsondergang”, vertelde de 'Zillion'-regisseur. “Maar toen zag ik dat dat strand degoutant vuil was en vol zwerfafval lag. Er waren ook bulldozers een hotel aan het bouwen. Dat was totaal niet romantisch", aldus Pront. "Uiteindelijk heb ik het aan ons resort gevraagd", vertelde de regisseur. Gelukkig zei Charlotte wel volmondig ja.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws