Zijn Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' weer samen?: "Paar dagen geleden besluit genomen" Nieuws
Nieuws

Zijn Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' weer samen?: "Paar dagen geleden besluit genomen"

Zijn Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' weer samen?: "Paar dagen geleden besluit genomen"

Gisterenavond vond de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' plaats. Daarin zagen we helaas dat Christiaan en Jana "nee" zeiden tegen elkaar. Maar tijdens de reünie, 5 maanden later, leken ze spijt te hebben van die beslissing. Vooral Jana wilde hem terug en vertelt nu in HLN Showbits of ze opnieuw samen is met Christiaan.

We vielen gisterenavond van de ene verrassing in de andere. Hoewel velen dachten dat Christiaan wel verder wilde met Jana, zei hij uiteindelijk nee tijdens het beslissingsmoment. Een keuze waar Jana zich maanden later nog altijd niet goed bij voelde.

“Ik kreeg Christiaan maar niet uit m’n gedachten, en heb dagenlang gehuild. Ik wist: als ik opnieuw wil daten, dan zal het met hém zijn. Ik ben volop bezig met een charmeoffensief", klinkt het in Dag Allemaal. In tussentijd gingen de twee ook opnieuw daten, maar enkele dagen geleden viel dan toch de beslissing.

Helaas hebben de twee zopas officieel een punt gezet achter hun huwelijk. “Ik heb mezelf de voorbije weken heel erg open gesteld en me heel kwetsbaar opgesteld. Maar we - nu ja, Christiaan vooral - hebben een paar dagen geleden besloten dat het op romantisch vlak toch niet meer zal zijn", vertelt Jana openhartig.

Goede vrienden

De twee gaan nu als goede vrienden verder. “Het is heel recent, en hij wilde niet verder dus het is nu vooral moeilijk voor mij", aldus Jana. Maar ze respecteert de keuze van Christiaan. “Ik respecteer zijn nee. Hij is heel eerlijk en duidelijk geweest en dat apprecieer ik. Dan hoop ik gewoon nog dat we als goede vrienden kunnen doorgaan, want het is iets zot dat wij hebben meegemaakt", besluit Jana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws