Zeer verrassend nieuws over Marco Borsato en Leontine Nieuws
Nieuws

Zeer verrassend nieuws over Marco Borsato en Leontine

Zeer verrassend nieuws over Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato en Leontine zijn géén koppel meer. Omwille van de beschuldigingen aan het adres van de zanger werd aangenomen dat het Leontine was die de stekker eruit heeft getrokken.

Volgens een bron in Story klopt dat niet. Het zou Marco zijn die de relatie beëindigd heeft. "Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben", meldt de bron.

"Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden”, vertelt de bron aan Story.

Een hereniging is volgens de insider niet helemaal uitgesloten. "Net zoals dat zij Marco’s droomvrouw is, houdt Leontine nog altijd veel van Marco. Iedereen hoopt dat ze ooit weer samen komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws