"Zanger André Hazes heeft zich opnieuw verloofd" Nieuws
Nieuws

"Zanger André Hazes heeft zich opnieuw verloofd"

"Zanger André Hazes heeft zich opnieuw verloofd"

Er lijkt maar geen einde te komen aan de liefdesperikelen van André Hazes. Onlangs raakte bekend dat de zanger een nieuwe vriendin heeft, de Marokkaans-Egyptische Sarah Salah, maar nu zou het alweer gedaan zijn tussen de twee. En dat zou op een heel pijnlijke manier gebeurd zijn. Hij had zich namelijk al verloofd met Sarah.

Althans, dat vertelt de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. Afgelopen week postte de nieuwe vriendin van André Hazes nog een foto van haar gloednieuwe nagels, maar het was vooral de ring aan haar vinger die opviel. Volgens Yvonne Coldeweijer ging het namelijk om een verlovingsring.

"Wat blijkt? Dit is niet zomaar een ring ... Afgelopen vrijdag heeft André namelijk om haar hand gevraagd bij haar moeder", schrijft Yvonne. Maar sinds zijn uitstapje naar Disneyland met zijn ex Monique Westenberg, tevens de moeder van hun kind Dré, zou hij van gedachte veranderd zijn en opnieuw naar Monique willen.

"Na hun trip naar Disneyland is alles veranderd voor André", klinkt het bij de roddelkoningin. Volgens Yvonne zou André in zijn omgeving zeggen dat het gedaan is met Sarah, maar is zij daar zelf nog niet van op de hoogte. "Zo onbeschoft weer. Vrijdag vroeg hij haar nog om haar hand en drie dagen later heeft hij zich alweer bedacht. Maar hij durft het nu niet te zeggen tegen Sarah en laat het gewoon doodbloeden. Wat erg", besluit Yvonne.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws