Yvonne Coldeweijer heeft scherpe boodschap voor Rachel Hazes: "Blij dat je dat nu zelf ook inziet" Nieuws
Nieuws

Yvonne Coldeweijer heeft scherpe boodschap voor Rachel Hazes: "Blij dat je dat nu zelf ook inziet"

Yvonne Coldeweijer heeft scherpe boodschap voor Rachel Hazes: "Blij dat je dat nu zelf ook inziet"

Rachel Hazes sleepte recent Yvonne Coldeweijer voor de rechtbank. De juicekoningin moest een rectificatie plaatsen voor een video waarin ze enkele uitspraken deed over Rachel én ze mocht Hazes ook niet langer een ‘gecremeerde kroket’ noemen. Echter komt de moeder van André Hazes daar nu op terug.

Rachel Hazes schreef dinsdag op haar Instagrampagina dat de rechtszaak met de juicekonining voor haar draaide om één ding: de onwaarheden die Yvonne Coldeweijer over haar heeft gezegd in een YouTube-filmpje. “Het ging mij erom dat er in de video werd gezegd dat ik degene ben geweest die een brief van mijn zoon gelekt heeft en dat ik had ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje”, klinkt het.

Dat Coldeweijer haar niet langer een ‘gecremeerde kroket’ mag noemen van de rechter, dat vindt ze minder belangrijk. Daarom heeft Rachel ook besloten dat er geen beroep meer gedaan zal worden op dwangsommen als Yvonne die term toch opnieuw zou gebruiken. Op haar Instagramverhaal reageert Yvonne daar nu op en ze laat meteen weten dat bereid was om in hoger beroep te gaan.

“Het gaat er mij niet om dat ik jou graag een ‘gecremeerde kroket’ wil noemen, Rachel. Daar is de humor voor mij al lang weer vanaf. Het gaat erom dat de rechter dit mij verboden heeft en jij daar een hoge dwangsom tegenover stelde”, zegt de roddeltante. “Dit gaat tegen het wezenlijke punt van vrijheid in, want het vrije woord is ons groot goed”, schrijft Coldeweijer.

Geen verdere stappen

Verder maakt Yvonne duidelijk dat ze de uitspraak van de rechter niet zal aanvechten, omdat Rachel zich nu heeft teruggetrokken. “Ik voel me niet comfortabel om ons rechtssysteem hiermee alsnog lastig te moeten vallen. Volgens mij hebben de rechters het al druk genoeg”, aldus Coldeweijer. “Ik ben blij dat je dat nu zelf ook inziet”, besluit ze.

Yvonne Coldeweijer heeft scherpe boodschap voor Rachel Hazes: "Blij dat je dat nu zelf ook inziet"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws