Is na Hanne nu ook Marthe zwanger? K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Is na Hanne nu ook Marthe zwanger? K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Is na Hanne nu ook Marthe zwanger? K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Sinds enkele weken kunnen we de avonturen van K3 volgen in 'K3, één jaar later' op VTM. In de meest recente aflevering brachten Marthe De Pillecyn en Julia Boschman een bezoekje aan de pas bevallen Hanne Verbruggen. Maar Marthe onthulde ook groot nieuws over haar kinderwens.

Voordat ze bij Hanne op bezoek gingen, moesten Marthe en Julia eerst nog een cadeautje uitkiezen van de geboortelijst. Daarvoor schakelden ze de hulp in van de mama van Marthe, Christel.

Zij helpt hen een cadeautje uit te kiezen en laat ook duidelijk blijken hoe graag zij een kleinkind zou willen van Marthe. "De volgende lijst is misschien die van jou hè?", hint ze naar Marthe. Maar die zit toch nog met veel twijfels zo blijkt.

"Dat weet ik toch zo niet hoor", zegt Marthe twijfelachtig. "Als het bij Hanne slecht loopt, dan niet. Maar als het bij Hanne goed loopt, wie weet?", besluit het K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws