Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het moeilijk met het prille moederschap: "Vind ik echt niet leuk" Nieuws
Nieuws

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het moeilijk met het prille moederschap: "Vind ik echt niet leuk"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het moeilijk met het prille moederschap: "Vind ik echt niet leuk"

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, bekend van 'Blind Getrouwd', zijn vorig jaar in september voor het eerst ouders geworden. Ze kregen een dochtertje die luistert naar de naam Lily. Op Instagram vertelt Winnie nu meer over het prille moederschap.

Winnie en Jonah leerden elkaar drie jaar geleden kennen via ‘Blind Getrouwd’. Op 22 september 2022 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, dochtertje Lily. Tijdens een vragenronde op haar Instagram Stories vroeg iemand nu aan Winnie of het moederschap is wat ze ervan verwacht had.

"Voor mij zijn het alle clichés en alle gevoelens die ik me nooit kon voorstellen ervoor. En het bevalt me voor 100 procent", aldus de 'Blind Getrouwd'-deelneemster. Maar er zijn ook dingen die ze minder leuk vindt aan het moederschap.

"Wat ik niet leuk vind: de administratieve rompslomp, het uitzoeken van van alles en de verspreidheid van informatie. Kan er iemand één boek maken met alle praktische info?", vraagt ze zich luidop af. Daarnaast kampt Winnie nog met een aantal kwaaltjes. "Mijn hersenen lijken ook niet meer te functioneren en logisch denken is soms ver te zoeken", aldus Winnie.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws