Wim Lybaert onthult: "Daarom werd 'De Columbus' gestopt" Nieuws
Nieuws

Wim Lybaert onthult: "Daarom werd 'De Columbus' gestopt"

Wim Lybaert onthult: "Daarom werd 'De Columbus' gestopt"

Deze zomer kunnen we op Eén genieten van herhalingen van 'De Columbus' met Wim Lybaert. Tot grote spijt van veel kijkers zullen er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt worden. In Story vertelt Wim Lybaert nu meer over de reden van de stopzetting.

"Bij de aflevering met Dieter Coppens had ik zin om meteen naar Slovenië te trekken", vertelt Wim over de herhalingen van 'De Columbus'. "Maar ik hoef niet alle afleveringen te herbekijken."

Dat doen veel kijkers wel. "Mensen sturen me nog steeds berichten dat ze het een tof programma vinden, dat doet deugd." Velen vonden het dan ook doodjammer dat 'De Columbus' ermee ophield.

"Ik was zelf vragende partij om ermee op te houden, je moet soms afscheid durven te nemen", vertelt Wim daarover. "Ik probeer mezelf niet in een hokje te steken, voor mij was vier jaar lang genoeg. De goesting om het te maken verminderde, het verhaal was verteld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws