Willy Sommers wordt vandaag 70, zijn vrouw Cindy onthult: "Daardoor blijft hij zo jong" Nieuws
Nieuws

Willy Sommers wordt vandaag 70, zijn vrouw Cindy onthult: "Daardoor blijft hij zo jong"

Willy Sommers wordt vandaag 70, zijn vrouw Cindy onthult: "Daardoor blijft hij zo jong"

Willy Sommers is op 9 augustus zeventig jaar geworden. In Dag Allemaal verklapt zijn vrouw Cindy nu hoe het komt dat Willy De Gieter, hoe hij in het echt heet, er zo jong blijft uitzien.

Zeventig jaar worden, het is een speciale gebeurtenis in ieders leven. "Ik denk niet dat papa daar zelf zoveel belang aan hecht", vertelt Annemie, zijn oudste dochter uit een vorige relatie. "Die 70 doet hem wel iets, hoor", aldus zijn vrouw Cindy. "Hij heeft nu niet veel tijd om erbij stil te staan, maar als hij het zal beseffen ... Hij voelt zich gewoon nog niet zo oud", vertelt dan weer zijn jongste dochter Luna.

En zij bekijken hem ook niet op die manier vertelt Cindy. "Ik bedoel: hij is nog zo vitaal en jong van geest. Maar die leeftijd staat wel op zijn identiteitskaart." Ze verklapt ook hoe het komt dat Willy er ondanks zijn zeventig lentes nog zo goed uitziet.

"Hij heeft geluk met z’n genen. Zijn ouders zagen er ook lang heel goed uit", aldus Cindy. "Wij houden Willy ook jong wellicht. En zijn werk natuurlijk. Hij werkt samen met een jong team, en de kledij die ik voor hem uitkies is jong. Hij krijgt gewoon geen kans om oud te worden", besluit Cindy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws