"Wauw, schoonheid!": Zita Wauters maakt veel indruk met sensuele foto op Instagram Nieuws
Nieuws

"Wauw, schoonheid!": Zita Wauters maakt veel indruk met sensuele foto op Instagram

"Wauw, schoonheid!": Zita Wauters maakt veel indruk met sensuele foto op Instagram

Zita Wauters, de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, heeft duidelijk de genen van haar mama geërfd. Dat laat ze op Instagram zien met een prachtige selfie.

Zita Wauters heeft geen makkelijke periode achter de rug. Afgelopen zomer raakte bekend dat ze een punt had gezet achter haar relatie met Ralph Cannie. Eind vorig jaar moest de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser dan weer afscheid nemen van haar trouwe viervoeter, Senna.

Maar intussen lijkt het opnieuw beter te gaan met de 18-jarige Zita. Zo genoot ze de afgelopen dagen van een streepje zon. "Ik hou van deze zonnige dagen", schrijft Zita op haar Instagrampagina bij een prachtige selfie.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de mooie foto waarop Zita sensueel in de camera kijkt. "Zo mooi!", schrijft presentatrice An Lemmens. "Je straalt", “Beauty”, “Mooi Zita!”, “Je ziet er prachtig uit!”, “Wow, knappe foto!”, "Wauw!", “Schoonheid” en “Supermooie foto”, klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws