Vrienden maken zich grote zorgen over felvermagerde Hugo Sigal: "Nog nooit gezien" Nieuws
Nieuws

Vrienden maken zich grote zorgen over felvermagerde Hugo Sigal: "Nog nooit gezien"

Vrienden maken zich grote zorgen over felvermagerde Hugo Sigal: "Nog nooit gezien"

Inmiddels is het al bijna vier weken geleden dat we afscheid moesten nemen van Nicole Josy. Zij overleed op 4 november op 76-jarige na een dodelijke val bij haar thuis. In Dag Allemaal vertellen Christel De Neve (60) en Didier Timmermans (49), de beste vrienden van het koppel, hoe het nu met Hugo gaat.

Nicole overleed op 4 november nadat ze thuis van de trap viel. Nicole en Hugo waren toen nog maar net thuis van een etentje met hun beste vrienden Didier en Christel. "We waren nog niet lang thuis toen hij belde, rond tien uur: ‘Colleke is gevallen, en ’t is niet goed.’ Ik verstond hem bijna niet. ‘Ik zit op de spoed in het UZ in Jette, alsjeblieft, kom af!’ zei hij. M’n hart brak toen ik hem daar zag zitten", vertelt Christel.

Hugo is ook veel vermagerd volgens Christel en Didier. "Van verdriet, hè", zegt Didier. Hij slaapt ook slecht. "Hij neemt wel slaappillen, maar dan nog slaapt hij slecht", aldus Christel. Ze maken zich dan ook grote zorgen om Hugo. "Die hartenpijn is enorm. Hij heeft echt een gebroken hart. Ik heb nog nooit iemand gezien met zoveel verdriet", zegt Christel.

"Ik ook niet", vult Didier aan. "En dat doet me ook pijn. Hij straalt niet, hij lacht niet." Maar volgens Christel trekt hij wel z'n plan en wil hij ook nog leven. "Hij kookt, doet z’n eigen was en plas. Dat gaat wel. Hij wil ook nog leven. Dat zou Colleke ook gewild hebben, en dat heb ik hem ook gezegd. Hij mag zich niet laten gaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws