Vader van Dziubi stort in tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Vader van Dziubi stort in tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd'

Vader van Dziubi stort in tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd'

Stefan, de vader van Dziubi, wist helemaal niet dat zijn zoon in het middelbaar zo erg gepest is geweest. Dziubi vertelde dat tijdens 'Blind Getrouwd' aan zijn man Brecht.

Het was ook tijdens die uitzending dat Stefan het voor het eerst hoorde van zijn zoon. "Dat verhaal over hoe hij op een fuif in elkaar is geslagen, geloof me, ik heb zitten janken voor m’n tv", vertelt Stefan in Dag Allemaal.

"Had ik dat destijds geweten... Ik had me niet kunnen beheersen", vervolgt Stefan. "Hoe Dziubi nu ook zegt dat hij dat allemaal een plaats heeft gegeven, ik heb daar het grootste respect voor. Dat zou ik niet kunnen. Wie mij zoiets had aangedaan, die vind ik terug."

Dziubi heeft een hele duidelijke reden waarom hij het nooit eerder vertelde tegen zijn vader. "Ik kon niet. Uit schaamte, maar ook omdat ik de reden voor de pesterijen niet kon geven. Ik was namelijk nog lang niet uit de kast. Dus besloot ik dat ik het zelf zou verwerken", zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws