Tine Embrechts deelt fantastisch nieuws over haar oudste zoon Luis Oscar: "Trotse mama" Nieuws
Nieuws

Tine Embrechts deelt fantastisch nieuws over haar oudste zoon Luis Oscar: "Trotse mama"

Tine Embrechts deelt fantastisch nieuws over haar oudste zoon Luis Oscar: "Trotse mama"

Tine Embrechts is zo fier als een gieter. Haar oudste zoon Luis Oscar Santos werkt hard aan zijn muziekcarrière en de zanger heeft nu alweer leuk nieuws te melden. Dat deelt zijn moeder natuurlijk maar al te graag op haar Instagramverhaal.

Tine Embrechts is de mama van vier zonen. Samen met haar huidige partner Guga Baúl kreeg ze twee kinderen, maar ze heeft ook nog twee zonen uit een vorige relatie. Haar oudste zoon Luis Oscar Santos kennen we tegenwoordig beter onder de artiestennaam OSKI. In 2015 nam hij deel aan het tv-programma ‘The Voice Kids’.

Sinds zijn deelname aan die talentenjacht werkt hij hard aan zijn carrière als zanger. Zo tekende hij al een hele tijd geleden een platencontract en recent scoorde hij nog een grote hit met Laura Tesoro. Deze donderdag heeft Luis Oscar alweer een nieuwe single uitgebracht: ‘Insecure’. Ook dat nummer valt duidelijk in de smaak.

“Ongezien goeie plaat”, “On repeat”, “Schijf”, “Wauw”, “Wat een nummer”, “Love it”, “Damn”, “Prachtig”, “Fantastisch” en “Zó goed”, reageren zijn volgers onder andere. Ook zijn mama is fan van het nummer. “Nieuwe song ‘Insecure’ van mijn zoon OSKI. Out now”, schrijft Tine op haar Instagramverhaal. “Trotse mama”, voegt ze er nog aan toe.

Tine Embrechts deelt fantastisch nieuws over haar oudste zoon Luis Oscar: "Trotse mama"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws