ShowbizzTime

'Thuis'-fans doen verrassende voorspelling: "Hij wordt de zanger van The Intervention"

Dieter en Tim uit Thuis
I Foto: VRT I
door Redactie

Dieter en Tim zijn in ‘Thuis’ sinds kort begonnen met hun eigen muziekbandje, die de toepasselijke naam The Intervention kreeg. Maar zoals geweten is het duo nog op zoek naar een zanger of zangeres. Nu denken de fans van ‘Thuis’ te weten wie dat zal worden.

Tot groot ongenoegen van Sam zijn haar partner Tim en diens collega Dieter samen een bandje begonnen. Tim zit aan de drum en Dieter speelt keyboard. Omdat ze allebei bij de politie werken, kozen ze voor de naam The Intervention. Maar helaas kan geen van beiden goed zingen.

Dus zijn Dieter en Tim op zoek naar een nieuwe zanger of zangeres voor hun groepje. Op sociale media wordt dan ook druk gespeculeerd over wie dat zou kunnen zijn. Zo zijn er twee namen die regelmatig terugkomen.

Allereerst wordt er gedacht aan Viv (Lynn Van den Broeck). Zij zong al eerder in ‘Thuis’ tijdens een benefiet. Maar er is nu ook een andere naam die valt. “Harry gaat de nieuwe zanger worden van The Intervention”, klinkt het. Ook die piste is zeker aannemelijk aangezien Stan Van Samang, die de rol van Harry vertolkt, ook in het echte leven een succesvolle zanger is.

Laatste nieuws