'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck openhartig over haar borsten: "Zo zijn ze" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck openhartig over haar borsten: "Zo zijn ze"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck openhartig over haar borsten: "Zo zijn ze"

Lynn Van den Broeck laat zich in een openhartig interview ook uit over haar eigen lichaam. Viv uit 'Thuis' betreurt dat mensen bodyshamen.

Zo postte Lynn foto's van een sexy jurk die ze droeg op de MIA's op Instagram. "Iemand reageerde: ‘Voor zo’n kleed zou je beter wat laten bijsteken’, een tweede reactie was: ‘Inderdaad, dat kleed is niets voor jou, niet klassevol.’ Die eerste reactie is snel verwijderd, maar naar die tweede persoon heb ik een privébericht gestuurd om te zeggen hoe dat binnenkwam. Die vrouw was van slag. Ze stuurde: ‘Sorry, ik had daar niet over nagedacht'", aldus Lynn in Dag Allemaal.

De 30-jarige actrice en vriendin van Mathias Vergels heeft haar slaap er niet voor gelaten. "Dat kwetst ergens, maar het is niet dat ik daardoor iets aan mijn borsten wil laten doen. Als ik kijk naar die foto, zie ik een zelfverzekerde vrouw", zegt ze.

"Ik ben blij met mijn kleine, natuurlijke borsten, Een paar cc extra, dat zou mij gewoon niet staan", is Lynn heel duidelijk over haar eigen lichaam. "Het is jammer dat sommige mensen de nood hebben om me openlijk te bodyshamen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws