'The Voice'-kijkers zijn het erover eens na fenomenaal optreden: "Deze kandidaat moet gewoon winnen!" Nieuws
Nieuws

'The Voice'-kijkers zijn het erover eens na fenomenaal optreden: "Deze kandidaat moet gewoon winnen!"

'The Voice'-kijkers zijn het erover eens na fenomenaal optreden: "Deze kandidaat moet gewoon winnen!"

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de tweede liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ en de verschillende kandidaten lieten zich opnieuw van hun beste kant zien. Toch kon een kandidaat het publiek echt overtuigen.

In de tweede liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ konden we weer genieten van enkele prachtige performances. Toch stak er volgens de kijkers een kandidaat met kop en schouders bovenuit, namelijk Evert uit team Mathieu Terryn. Koen Wauters noemde hem eerder al eens een winnaar, maar deze keer was hij minder enthousiast over hem. Hij zong namelijk niet altijd even zuiver.

Toch blies hij de kijkers thuis omver met een bijzondere versie van ‘Somebody To Love’ van Queen en natuurlijk mocht hij van coach Mathieu meteen door naar de volgende liveshow. VTM deelt zijn cover nu ook op Instagram en onder het filmpje krijgt hij lovende reacties van de fans. “Amai, zo straf. Keigoed”, “Ik ben fan van Evert, hopelijk wint hij”, “Super”, “Wauw, dikke proficiat. Goed gedaan”, “Prachtig” en “Deze gast moet winnen!”, schrijven ze onder meer.

Zelf reageert Evert ook nog kort op de post van VTM. “Ik was niet goed bij stem, maar dat mag geen excuus zijn. Daarom heb ik alles gegeven wat erin zat. Dikke merci voor de steun, dat apprecieer ik heel hard”, klinkt het. Ook moet hij nog wat kwijt over kandidate Yente. “Ben ook ontzettend blij dat Yente door is, dik verdiend!”, aldus Evert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws