'Temptation'-Megan en haar vriend kondigen compleet onverwacht heuglijk nieuws aan: "Moet het zelf nog verwerken" Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Megan en haar vriend kondigen compleet onverwacht heuglijk nieuws aan: "Moet het zelf nog verwerken"

'Temptation'-Megan en haar vriend kondigen compleet onverwacht heuglijk nieuws aan: "Moet het zelf nog verwerken"

Megan Desaever, die bekend werd door 'Temptation Island', kwam de afgelopen weken in een mediastorm terecht nadat ze openlijk vertelde dat ze geen belastingen betaalt. Inmiddels vertrok ze met haar vriend naar Dubai en daar kondigden de twee zeer groot nieuws aan.

Momenteel loopt er een gerechtelijk onderzoek tegen Megan Desaever. In de Nederlandse YouTube-talkshow ‘Allures’ gaf de influencer namelijk toe dat ze geen belastingen betaalt. “Als je je belastingen correct aangeeft, dan is de helft weg”, klonk het.

Ondertussen vond er al een huiszoeking plaats bij de OnlyFans-ster en werd ze ook al ondervraagd door de politie. Maar daar lijkt de 22-jarige influencer zich niet zoveel van aan te trekken. Zo vertrok ze vorige week samen met haar vriend Dennis Roos richting Dubai. Nu hebben de twee nog meer heuglijk nieuws te melden.

Zo laat Megan via Instagram weten dat ze verloofd is met Dennis. "1.000 keer ja”, schrijft Megan op haar Instagram Stories bij een foto van haar verlovingsring. Bij het juicechannel Reality.fbi reageerde Megan ook al op het nieuws. “Ja, ik ben verloofd. Ik moet het zelf allemaal nog even verwerken. Het is heel snel gegaan, maar we zijn beiden tot over onze oren verliefd dus waarom niet? Je leeft maar een keer”, klinkt het.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws