Straffe onthullingen brengen de familie Meiland in opspraak Nieuws
Nieuws

Straffe onthullingen brengen de familie Meiland in opspraak

Straffe onthullingen brengen de familie Meiland in opspraak

Valérie Lempereur is de vrouw die de Meilandjes definitief op de kaart zetten. Nadien kreeg de familie echter ruzie met hun manager. Zij slaat nu keihard terug.

Valérie komt deze week met een autobiografie en daarin zal ze wraak nemen. Dat vertelt ze in het Nederlandse weekblad Story. Naar eigen zeggen was 'Chateau Meiland' nooit van de grond gekomen zonder haar inmenging.

"Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gedaan", aldus Valérie. "Ik heb daar zelf amper iets aan overgehouden. Het was chiquer geweest als hij iets zuiniger met me omgegaan was, als je ziet wat hij en zijn gezin achteraf allemaal aan mij te danken hebben. Ze hebben mij opzij gedonderd op voorspraak van Vincent ter Voert, van Vincent TV Producties. Hij voelde zich bedreigd, omdat ik hem goed doorhad. "

"Er zijn toen wat dingen gebeurd... Ik had verwacht dat de Meilandjes zo eerlijk waren om dat zelf in hun boek op te schrijven. Dat hebben ze niet gedaan. Ik ga mijn kant van het verhaal vertellen. Ik denk dat de Meilandjes niet altijd even eerlijk zijn", aldus Valérie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws