Steven Van Hoof doet straffe onthulling over huwelijk met Kathleen Aerts: "Wij doen dat nóóit" Nieuws
Nieuws

Steven Van Hoof doet straffe onthulling over huwelijk met Kathleen Aerts: "Wij doen dat nóóit"

Steven Van Hoof doet straffe onthulling over huwelijk met Kathleen Aerts: "Wij doen dat nóóit"

Steven Van Hoof is samen met zijn vrouw Kathleen Aerts te zien op VTM2 in 'Villa Zuid-Afrika'. Daarin zien we dat de twee een prima huwelijk hebben.

Zo hebben ze bijna nooit een hoogoplopende ruzie. "Mocht dat zo zijn, ik zou het zeggen, echt waar. Maar wij hebben slechts héél zelden ambras", vertelt Steven in 'TV-Familie'.

"En dan nog. Je hoort genoeg verhalen van koppels waar de huisraad weleens door de keuken vliegt, maar Kathleen en ik zijn niet zo opvliegend. Én ons servies is te kostelijk om mee te gooien", lacht hij. "We praten frustraties uit vóór de emmer volloopt."

"Net als bij een boksmatch"

"We hebben de afspraak om meningsverschillen dezelfde dag uit te klaren. We gaan nóóit naar bed voor een ruzie opgelost is. Soms lukt dat misschien niet. Oh, meestal gaat dat vanzelf. Net zoals bij een boksmatch trekken Kathleen en ik dan gewoon naar onze kant van de ring. Luttele minuten later is het onweer dan al voorbij, nog vóór het gestormd heeft."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws