ShowbizzTime

Spoorloze 'Spring'-actrice zorgt opnieuw voor ophef in opmerkelijke video: "Raarste filmpje ooit"

Anneleen Liégeois
I Foto: YouTube I
door Redactie

Actrice Anneleen Liégeois (43) werd vooral bekend van haar rol in ‘Spring’, maar verdween na 2010 volledig uit de spotlights. Onlangs raakte al bekend dat de actrice een YouTube-kanaal heeft en daar heeft ze zopas een heel bijzondere video op gedeeld.

Anneleen Liégeois werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de jeugdserie ‘Spring’. Daarna speelde ze nog mee in tal van andere series zoals ‘Wittekerke’ en ‘Familie’. Maar sinds 2010 verdween de actrice volledig van de radar.

Enkele maanden geleden ontdekte HLN.be al dat de actrice momenteel in het buitenland vertoeft en rondtrekt met haar camper. Op haar YouTube-kanaal ‘There are no problems only challenges’ deelt ze haar reiservaringen.

Nu deelde de actrice een heel andere video. Zo maakte Anneleen voor het eerst een kortfilm, die de naam ‘The Bear’ kreeg. Daarin speelt ze zelf een leeuwin. “Dit is een beetje een ander soort video, maar ach, waarom niet”, schreef ze erbij. Op sociale media wordt alvast erg verdeeld gereageerd op het filmpje. Van “De raarste video die ik ooit zag” tot “Superblij om je nog eens in actie te zien. Heel knap gedaan, Anneleen”, klinkt het in de reacties onder de video. Oordeel vooral zelf!

Laatste nieuws