Spoorloze 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois slaakt noodkreet: "Help me alsjeblieft!" Nieuws
Nieuws

Spoorloze 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois slaakt noodkreet: "Help me alsjeblieft!"

Spoorloze 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois slaakt noodkreet: "Help me alsjeblieft!"

Actrice Anneleen Liégeois (42) verdween meer dan tien jaar geleden van het scherm. Ze is vooral bekend van haar rol in 'Spring'. Na 2010 verdween de actrice volledig uit de spotlights, maar HLN.be kwam erachter wat de actrice nu doet in het leven.

Anneleen Liégeois werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de jeugdserie 'Spring'. Daarna speelde ze ook nog mee in 'Wittekerke' en 'Familie'. Maar daarna verdween de actrice volledig van de radar. Tot nu.

Zo heeft HLN.be ontdekt dat de actrice momenteel de wereld rondtrekt met haar camper. Op haar YouTube-kanaal 'There are no problems only challenges' deelt ze haar reiservaringen. Maar blijkbaar kampt de actrice met financiële problemen. Zo roept ze haar fans massaal op om een abonnement te nemen op haar YouTube-kanaal.

“Help me alsjeblieft! Ik heb jullie hulp nodig!", vertelt ze in een van haar meest recente vlogs op YouTube. "Mijn kanaal is in gevaar. En dat is waarom ik jouw hulp nodig heb. Ik hou echt van video’s maken en ik heb nog zoveel verhalen te vertellen. YouTube wil me nog niet betalen en dan zou ik moeten stoppen. Dan zou ik een andere job moeten zoeken om geld te verdienen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws