Sarah Puttemans verbluft volgers met verborgen zangtalent: "Wow, wat een stem!" Nieuws
Nieuws

Sarah Puttemans verbluft volgers met verborgen zangtalent: "Wow, wat een stem!"

Sarah Puttemans verbluft volgers met verborgen zangtalent: "Wow, wat een stem!"

Sarah Puttemans vormt inmiddels al 2,5 jaar een koppel met Viktor Verhulst. De influencer geeft haar volgers ook regelmatig een inkijkje in haar leven in haar video's op YouTube. Maar nu heeft Sarah een heel andere video gepost.

In haar vlogs op YouTube laat Sarah Puttemans haar fans meegenieten van haar leventje als influencer. Zo deelt de vriendin van Viktor Verhulst regelmatig filmpjes waarin ze onder meer haar outfits showt. Ook de reizen met Viktor komen vaak aan bod.

Maar nu verraste Sarah Puttemans haar volgers met een heel ander filmpje. “Geen idee waarom ik dit plaats”, schrijft de influencer bij de TikTok-post. In de video laat Sarah namelijk voor het eerst haar zangtalent horen. Ze zingt de wereldbekende hit 'L.O.V.E.' van Frank Sinatra.

Op TikTok wordt alvast erg enthousiast gereageerd op haar verborgen zangtalent. "Ik vind jouw stem echt mooi!”, “Wat een stem!”, “Zo getalenteerd!”, “Zo mooi!” en “Wow! Ik wist niet dat je kon zingen!”, klinkt het onder meer in de reacties. Sommigen gaan zelfs nog een stapje verder. "Volgend jaar in 'The Masked Singer'?", vraagt iemand zich luidop af.

@sarahputtemans

Geen idee waarom ik dit post maar vond het terug in the drafts ?

♬ original sound - Sarah Puttemans

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws