Sarah De Bie neemt geen blad voor de mond over haar man Wout van Aert: "Dát valt me zwaar"  Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie neemt geen blad voor de mond over haar man Wout van Aert: "Dát valt me zwaar" 

Sarah De Bie neemt geen blad voor de mond over haar man Wout van Aert: "Dát valt me zwaar" 

Sarah De Bie bracht zopas een kinderboekje uit over haar eigen gezinssituatie. Daar vertelt ze nu meer over in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws en ze moet ook nog wat kwijt over haar relatie met Wout van Aert.

‘Niets dan liefde’, zo heet het boekje dat Sarah De Bie heeft geschreven over ouderliefde die altijd intact blijft. Ze baseerde zich voor het verhaal op haar eigen gezinnetje, omdat haar man Wout van Aert zelden thuis is. “Als papa vertrekt, wordt drie even twee. Maar hij neemt zijn liefde voor jou altijd mee”, schrijft Sarah onder meer in het boek.

Sarah staat er vaak alleen voor en dat was zeker niet gemakkelijk toen het koppel hun zoontje Georges mocht verwelkomen twee jaar geleden. “Al mag ik niet klagen. Ik heb heel goede ouders en schoonouders, een goede omgeving. Dus echt alleen ben ik nooit”, geeft ze toe. Toch heeft ze het wel soms moeilijk met de afwezigheid van haar man.

“Het is vooral de eindverantwoordelijkheid die me zwaar valt”, bekent Sarah. “Toen Georges twee maanden oud was, werd hij ziek. Op dat moment zat ik met veel twijfels: ‘Is hij echt ziek? Is er niets aan de hand?’”, vertelt ze. “Ik kan op dat moment wel een berichtje sturen naar Wout en vragen: ‘Wat denk jij?’ Maar de verantwoordelijkheid ligt wel bij mij”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws