Sarah De Bie helemaal in de wolken na verrassend nieuws: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie helemaal in de wolken na verrassend nieuws: "Proficiat!"

Sarah De Bie helemaal in de wolken na verrassend nieuws: "Proficiat!"

Sarah De Bie is veel meer dan alleen de vrouw van Wout van Aert. Sinds begin dit jaar maakt ze samen met actrice Dorien Reynaert ook een podcast over het moderne gezinsleven, ‘TwentyFourSeven’. Die podcast is nu in de prijzen gevallen.

Vorige week kondigde Sarah De Bie nog aan dat zij en Dorien Reynaert met hun podcast ‘TwentyFourSeven’ genomineerd zijn voor de Belgian Podcast Awards. Nu zijn ook de winnaars van die wedstrijd bekendgemaakt.

Sarah De Bie en Dorien Reynaert gingen niet met de hoofdprijs naar huis, maar behaalden wel de derde plek. Dat heuglijke nieuws maakte Sarah zelf bekend op haar Instagram Stories. "Gisterenavond was het de uitreiking van de Belgian Podcast Awards en wij behaalden brons!", schrijft Sarah op de Instagrampagina van ‘TwentyFourSeven’.

Daar zijn ze ook ontzettend blij mee. "Voor een eerste keer genomineerd te zijn, zijn we heel tevreden met deze mooie derde plaats", klinkt het. Ze bedanken ook nog hun fans en feliciteren de winnaar. "Merci aan alle luisteraars en voor iedereen die op ons gestemd heeft en proficiat aan de winnaar Het Geluidshuis."

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws