Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft fantastisch nieuws te melden: "Het is zover!" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft fantastisch nieuws te melden: "Het is zover!"

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft fantastisch nieuws te melden: "Het is zover!"

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, begon vorig jaar met haar podcast 'TwentyForSeven’. Daarin praat ze samen met actrice Dorien Reynaert over het moderne gezinsleven. Nu heeft Sarah ook groot nieuws over haar podcast.

Enkele weken geleden liet Sarah De Bie al weten dat er een tweede seizoen aankomt van haar podcast ‘TwentyForSeven’. Nu maakten Sarah en Dorien ook al de naam van hun eerste gast bekend.

"Het is zover! We hebben zonet onze eerste gast van seizoen 2 bekendgemaakt!", schrijven de twee op hun Instagramverhaal. Zo komt radiopresentator Tom De Cock langs. "In die aflevering wordt er met heel veel liefde en respect gepraat over adoptie en pleegzorg", klinkt het.

"Tom De Cock, het was heel fijn om je in onze studio te hebben", vervolgen ze nog. De podcast met Tom De Cock is vanaf volgende week donderdag 9 februari te beluisteren via deze link.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws