Sarah De Bie doet hartverscheurende bekentenis over zoontje Georges: "Dat is megazielig"  Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie doet hartverscheurende bekentenis over zoontje Georges: "Dat is megazielig" 

Sarah De Bie doet hartverscheurende bekentenis over zoontje Georges: "Dat is megazielig" 

Sarah De Bie bracht recent een kinderboekje uit dat het verhaal vertelt over haar eigen gezinssituatie. Zo schrijft ze dat haar man, Wout van Aert, vaak van huis is, maar dat dat niet betekent dat zijn liefde voor zijn kind daardoor afneemt.

Sarah De Bie en Wout van Aert vormen al meer dan tien jaar lang een koppel. Op 4 januari 2021 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Georges. In het boekje ‘Niets dan liefde’ vertelt ze meer over haar man Wout van Aert die vaak weg is. “Ik wou iets maken rond het feit dat iemand niet altijd aanwezig hoeft te zijn om liefde te voelen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Dat betekent wel niet dat het altijd even gemakkelijk is zonder Wout in de buurt. Ook hun tweejarig zoontje begint zijn afwezigheid op te merken. “Als Georges ’s ochtends beneden komt, is het eerste wat hij zegt : ‘Papa?’ Dat is altijd megazielig”, geeft Sarah toe. “Maar de overgang naar ‘pap’ is gelukkig wel snel gemaakt”, zegt ze al lachend.

Hoewel Georges nog maar twee jaar oud is, is het besef er al wel. “Zo hebben we een kelderdeur waar Wout altijd uitkomt als hij gedaan heeft met trainen. Maar mijn wasruimte is daar ook. Als ik de was ga doen, hoor ik Georges soms zeggen: ‘Papa?’”, legt Sarah uit. “En dan moet ik zeggen: ‘Nee het is mama.’ Dat zijn van die kleine dingen die mijn hart soms wel doen breken”, bekent ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws