Ruth Beeckmans ontroert iedereen met pakkende beelden van haar jongste dochtertje Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans ontroert iedereen met pakkende beelden van haar jongste dochtertje

Ruth Beeckmans ontroert iedereen met pakkende beelden van haar jongste dochtertje

Actrice Ruth Beeckmans moest eind april afscheid nemen van haar partner, de 54-jarige brandweerman Gary Lockitch. Samen met hem heeft ze ook twee dochters, Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (3). Nu deelde de actrice een prachtige foto van haar en haar jongste dochtertje.

Ruth Beeckmans werd in 2013 voor het eerst mama van een dochtertje, die de naam Charlie-Sue kreeg. In oktober 2019 mocht ze samen met haar partner Gary opnieuw een dochtertje verwelkomen, Cobey-Mae.

In april moest Ruth jammer genoeg onverwacht afscheid nemen van haar partner, die overleed aan de gevolgen van hartfalen. Hoewel Ruth regelmatig op Instagram laat weten hoe hard dat ze haar partner mist, probeert ze er toch het beste van te maken voor hun twee dochtertjes.

Zo deelde de actrice zopas een prachtige foto van haar en haar jongste dochtertje, Cobey-Mae, die onlangs nog drie kaarsjes mocht uitblazen voor haar verjaardag. Daarop trekt de kleine Cobey-Mae een erg gekke bek. "Silly girl" oftewel "Gekke meid", schreef Ruth bij de ludieke foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws