ShowbizzTime

Rani De Coninck ontroert iedereen met fantastisch nieuws over zoon Leon: "Hartverwarmend mooi"

Rani De Coninck
I Foto: Instagram I
door Redactie

Rani De Coninck en haar zoon Leon hebben wat te vieren. Op Instagram deelt de presentatrice een pakkende boodschap en daar krijgt ze al snel heel wat reacties op. 

Rani De Coninck is de trotse mama van drie kinderen Beau, Dora en Leon. Op haar Instagrampagina zet ze nu haar jongste zoon Leon in de bloemetjes, want hij mag dertien kaarsjes uitblazen. Mama Rani deelt voor die speciale gelegenheid twee kiekjes van haar zoon én ze zet er ook nog een emotioneel tekstje bij. 

“Lieve, lieve engel van ons, wat heb jij ons vanaf die eerste echo met z’n allen vervuld van liefde. Je grote broer, je zusje, je papa en ik stonden dertien jaar geleden vaak vertederd en verliefd naar jou te kijken toen je in je wiegje lag te slapen”, klinkt het. Rani laat ook meteen zien hoe schattig de kleine Leon eruitzag. 

“Voor mij was je het derde wonder in m’n leven en nog elke dag ben ik dankbaar voor die lieve, zachte, zorgzame, pientere en grappige jongen die je geworden bent”, aldus de fiere mama. “Blijf je lieve, zachte zelf, jongen. Wij houden zielsveel van jou!”, sluit ze haar mooie berichtje af. In de commentaren wensen Rani’s volgers Leon allemaal een gelukkige verjaardag toe. 

Laatste nieuws