Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt somber nieuws over haar zwangerschap Nieuws
Nieuws

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt somber nieuws over haar zwangerschap

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt somber nieuws over haar zwangerschap

Nasrien Cnops verraste enkele weken geleden haar volgers met erg leuk babynieuws. Zo is de radiopresentatrice momenteel in verachting van haar tweede kindje. Maar nu heeft de radiostem minder goed nieuws te melden.

Midden januari maakte radiopresentatrice Nasrien Cnops via Instagram bekend dat ze opnieuw in verwachting is. Vorige week maakte ze ook het geslacht bekend. Zo krijgt Nasrien opnieuw een dochtertje. Samen met haar vriend Gunther heeft ze al een dochtertje van 1,5 jaar, Aren.

Maar helaas blijkt de combinatie van haar zwangerschap met een peuter niet altijd even makkelijk. Zo moest Nasrien zich midden van de nacht uren bezighouden met dochtertje Aren en kon ze zelf ook de slaap niet vatten door de baby in haar buik. Dat laat ze weten via haar Instagram.

"Al 2,5 uur het Duracell-konijn aan het uithangen", schrijft ze bij een foto van Aren gevolgd door een uitgeput gezichtje. "En uiteraard kon moeder daarvoor ook niet slapen want de baby in mijn buik stampt heel de nacht in mijn blaas", vervolgt ze. "Zij die stilletjesaan gaan sterven in een hoekje, groeten u", sluit ze haar bericht af. Daaruit blijkt dat Nasrien nog geen 5 uur slaap heeft gehad.

Ziek in de zetel

Kort daarna deelde Nasrien nog een bericht op haar Instagrampagina. Daarin laat ze weten dat ze ook ziek geworden is. "Het leven zoals het is. Ziek in de zetel met een groot slaaptekort. Maar wel met de allerbeste knuffels", schrijft ze bij een foto van haar en Aren.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws