Radiopresentator Sven Ornelis heeft erg somber nieuws te melden: "Rotste ziekte" Nieuws
Nieuws

Radiopresentator Sven Ornelis heeft erg somber nieuws te melden: "Rotste ziekte"

Radiopresentator Sven Ornelis heeft erg somber nieuws te melden: "Rotste ziekte"

Radiopresentator Sven Ornelis heeft al jaren een wekelijkse column in 'De Zondag'. Daarin doet de Joe-stem nu een zeer droevig verhaal uit de doeken. De radiopresentator heeft namelijk een vreselijke week achter de rug.

Zo vertelt Sven dat hij na een zalig weekendje in Den Haag de ene na de andere tegenslag meemaakte. “Ons leven was te mooi om waar te zijn. Na Den Haag sloeg alles om", begint hij zijn verhaal in 'De Zondag'. "Noem het op en het gebeurde”, vervolgt hij. Waarna hij enkele verschrikkelijke gebeurtenissen opsomt.

“Een bevriend gezin dat wij perfect noemden, dat in duizend scherven uiteenvalt door een onverwachte passie buitenshuis. De rotste ziekte, die een kind van goede vrienden te grazen neemt. Een boezemvriend die worstelt met het leven en dat eindelijk uitschreeuwt. Zware zakelijke muizenissen …", klinkt het onder meer.

Maar gelukkig kon hij zijn week toch positief afsluiten. Zo ging hij samen met zijn geliefde naar een prachtig concert. “Die week vol pech en pijn sloten we af met een concert van Herman Van Veen. Hij laat je lachen en ontroert je. Hij geneest. Het werd de mooiste stilte na de storm. Dank je”, sluit hij zijn column af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws