Prins Harry neemt geen blad voor de mond over zijn vrouw Meghan Markle: "Daar heb ik spijt van" Nieuws
Nieuws

Prins Harry neemt geen blad voor de mond over zijn vrouw Meghan Markle: "Daar heb ik spijt van"

Prins Harry neemt geen blad voor de mond over zijn vrouw Meghan Markle: "Daar heb ik spijt van"

Prins Harry veroorzaakt opnieuw heel wat commotie. Na de spraakmakende Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ geeft hij nu opnieuw heel wat geheimen prijs in zijn memoires genaamd ‘Spare’.

Op 10 januari is het zover. Dan komt ‘Spare’ eindelijk uit. In deze memoires haalt prins Harry opnieuw stevig uit naar de Britse koninklijke familie, maar hij vertelt onder andere ook meer over zijn relatie met Meghan Markle. Zo onthult hij dat hij spijt heeft van iets dat hem veel ongemak heeft bezorgd.

Zo bekent hij dat hij spijt heeft dat hij Meghan Markle heeft gegoogeld. De Amerikaanse actrice speelde voor een lange tijd in ‘Suits’ en Harry ging op zoek naar scènes uit die serie. Plots schrok hij toen hij een erg uitdagend fragment van zijn vrouw vond. “Ik was getuige geweest van haar en een castmate die elkaar verscheurden in een soort kantoor- of vergaderruimte”, aldus Harry.

Deze pikante scène speelt zich af in de seizoensfinale van de tweede reeks van ‘Suits’. Rachel, het personage dat Meghan vertolkte, gaf toen eindelijk toe aan haar gevoelens voor Mike. Natuurlijk is deze stomende vrijpartij pure fictie, maar toch vond Harry dat niet zo aangenaam. “Ik hoef zulke dingen niet te zien”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws