Prins Harry doet in zijn memoires schokkende bekentenis over broer William: "Tegen de grond geslagen" Nieuws
Nieuws

Prins Harry doet in zijn memoires schokkende bekentenis over broer William: "Tegen de grond geslagen"

Prins Harry doet in zijn memoires schokkende bekentenis over broer William: "Tegen de grond geslagen"

Prins Harry brengt pas volgende week zijn nieuwe boek ‘Spare’ uit, maar door een lek is er nu toch al heel wat bekend over de inhoud. Zo vertelt Harry ook meer over een vechtpartij met zijn broer William.

Wie dacht dat prins Harry al een serieus boekje opendeed in de Netflix-docureeks ‘Harry & Meghan’ had het duidelijk mis. In zijn memoires onthult hij nog veel meer en spaart hij niemand. Ook niet zijn broer en troonopvolger William. Harry vertelt namelijk meer over een confrontatie tussen de twee in 2019.

Zo verklapt hij dat hij fysiek werd aangevallen en tegen de grond werd geslagen door zijn broer. Volgens Harry begon het gevecht omdat William Harry’s vrouw Meghan Markle ‘moeilijk’ en ‘onbeschoft’ had genoemd. “Het gebeurde allemaal zo snel. Zo ontzettend snel”, schrijft Harry. “Hij greep me bij de kraag, rukte aan mijn ketting en sloeg me op de grond”, legt hij verder uit.

Harry viel op de hondenvoerbak en had daardoor schrammen op zijn rug. Ondanks dat William tegen Harry zei dat hij over deze confrontatie niets moest zeggen tegen Meghan, ontdekte ze zelf de verwondingen op de rug van haar man. Vervolgens moest Harry wel vertellen wat er gebeurd was. “Ze was niet zo verrast, maar ze was wel vreselijk verdrietig”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws