"Zo schattig!": presentator Sven de Leijer doet alle harten smelten met eerste foto van pasgeboren zoontje Nieuws
Nieuws

"Zo schattig!": presentator Sven de Leijer doet alle harten smelten met eerste foto van pasgeboren zoontje

"Zo schattig!": presentator Sven de Leijer doet alle harten smelten met eerste foto van pasgeboren zoontje

VRT-presentator Sven de Leijer (43) is in december voor de tweede keer papa geworden. Samen met zijn vriendin verwelkomde hij een zoontje. Op Instagram heeft de presentator nu ook voor het eerst een foto gedeeld met zijn kleine spruit.

Sven de Leijer en zijn partner zijn eind vorig jaar de trotse ouders geworden van een flinke zoon. Hij kreeg de naam Leo. Een jaar eerder verloren Sven en zijn vriendin nog hun ongeboren kindje.

Normaal gezien beschermt de presentator zijn privéleven ook goed voor de buitenwereld. Zo kregen we nog geen foto te zien van zijn kersverse zoon. Maar daar is nu verandering in gekomen. Zo deelde Sven de Leijer zopas een prachtige vakantiefoto met zijn zoontje op Instagram. Samen trokken ze naar de Eifel.

"IJzel in den Eifel", schreef hij er toepasselijk bij. Op de tweede foto is hij samen met zijn zoontje te bewonderen. Sven kreeg meteen ook heel wat complimenten op de mooie foto's. “Zalig”, “Oh zo lief Sven, geniet ervan!”, “Prachtige foto's Sven”, "Zalig genieten”, “Supermooi”, “Hartverwarmend”, “Zo mooi!”, “Hoe schattig, dat vader-zoonmomentje” en “Prachtig!”, lezen we onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws