ShowbizzTime

Pat Krimson verscheurd van verdriet na zwaar verlies: "Verschrikkelijk"

Pat Krimson en Loredana
I Foto: Photonews I
door Redactie

Patrick Claesen, beter bekend als Pat Krimson, stapt normaal gezien dit jaar nog in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Loredana. Maar helaas heeft de 2 Fabiola-frontman nu ook droevig nieuws te melden.

Vorige zomer moest Pat Krimson namelijk afscheid nemen van zijn moeder Gerda. Zij stierf op 81-jarige leeftijd aan de gevolgen van dementie. En daar heeft de producer het nog altijd erg moeilijk mee. Dat vertelt hij deze week in het weekblad Primo.

“Ik heb haar dood door de drukte nog altijd niet verwerkt, denk ik”, vertelt hij openhartig. Pat had dan ook een bijzonder goede band met zijn moeder. “Ik was enig kind en mijn mama had altijd schrik dat ik mijn brood niet zou kunnen verdienen met muziek. Mijn ma had dementie, maar bepaalde zaken voelde ze nog goed aan”, aldus Pat.

Zeker tijdens de coronacrisis maakte ze zich grote zorgen over haar zoon. “Dat ik tijdens corona mijn ding niet kon doen, vond ze verschrikkelijk”, zegt Pat. “Dus ik heb haar beloofd, kort voor ze ging, dat ik nog één keer ging knallen. En dat komt eraan. Ook het succes van Loredana draag ik volledig op aan mijn mama”, besluit de producer.

Laatste nieuws