Pat Krimson in diepe rouw: "Verlies gaat ondraaglijk zijn" Nieuws
Nieuws

Pat Krimson in diepe rouw: "Verlies gaat ondraaglijk zijn"

Pat Krimson in diepe rouw: "Verlies gaat ondraaglijk zijn"

Pat Krimson heeft erg droevig nieuws te melden. Zo is zijn mama op 81-jarige leeftijd overleden. Dat laat de '2 Fabiola'-frontman zelf weten op zijn Instagrampagina.

"Mama is onlangs van ons heen gegaan", schrijft de dj bij het rouwkaartje van zijn moeder. "Ze is heel rustig en vredig ingeslapen. Gerda was echt op, de strijd was helemaal gestreden", aldus Pat. Zijn mama leed al een tijdje aan dementie en verbleef daardoor in een woonzorgcentrum. Op het rouwkaartje staat te lezen dat ze overleden is op 5 augustus.

"Woorden schieten mij momenteel tekort en het verlies gaat ondraaglijk zijn", gaat Pat verder. "Mama, onze band was zo fijn, zo warm, met niets te vergelijken. Bedankt voor het leven en de liefde, bedankt om zo’n fantastische sterke mama te zijn."

"Je was altijd zo blij en fier als ik ging optreden", vervolgt hij. "Ik zal speciaal voor jou nog harder mijn best doen, lieve mama, en mij optrekken aan jouw woorden ‘The show must go on’. Ik mis je nu al enorm", besluit Pat Krimson. De muziekproducer krijgt dan ook veel steunbetuigingen. "Veel sterkte Patje", reageren onder andere Camille Dhont en Celien Deloof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws